Over Dave Beek

Uitgebreide financiële dienstverlening

In de 20 jaar waarin ik nu werkzaam ben, heb ik mij stapsgewijs alle facetten van de financiële dienstverlening eigen gemaakt. Na een opleiding Bank- en Verzekeringswezen ben ik het bedrijfsleven ingerold, waar ik ben gestart als commercieel binnendienstmedewerker. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien tot Adviseur Particuliere en Zakelijke Schadeverzekeringen. 

Omdat mijn toenmalige werkgever ook een makelaardij had, kreeg ik ook steeds meer vragen over hypotheken. Deze moest ik steeds doorverwijzen naar collega’s, terwijl ik het zelf ook erg interessant vond! Daarom heb ik de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur en de opleiding Pensioenadviezen gevolgd, waarmee ik zowel particulieren als ondernemers en bedrijven van dienst kan zijn.

Het complete pakket

Na een aantal jaar voor verschillende opdrachtgevers te hebben gewerkt, zag ik in dat veel zaken helemaal niet los van elkaar staan. In een ideale situatie zijn privé en zakelijke financiën uiteraard op elkaar afgestemd! Om het pakket compleet te maken ben ik toen de opleiding tot Gecertificeerd Financieel Planner gaan doen.

Nu kan ik in vogelvlucht de gehele situatie van een relatie in kaart brengen. Ik hoef geen losse producten zoals verzekeringen of hypotheken te verkopen, maar kan op deze wijze passende (totaal)oplossingen en waardevol advies bieden.

Ik ben graag het aanspreekpunt en de vraagbaak voor alle financiële onderwerpen, zonder dat ik mijn relaties telkens door moet verwijzen naar andere experts.

In de top 10 van beste 10 hypotheekadviseurs

In 2017 werd ik genomineerd bij de verkiezing Erkend Hypotheekadviseur. Ik werd geplaatst bij de beste 10 van Nederland; een nominatie om trots op te zijn!

Wil je meer weten? Neem direct contact met mij op! 

Waar doe ik het allemaal voor?

In ieders leven komen ingrijpende veranderingen voor zoals trouwen, gezinsuitbreiding, het starten van je eigen bedrijf of pensionering. Maar bijvoorbeeld ook ziekte of scheiding heeft een grote impact op jouw leven. Dat heb ik in mijn werk gezien bij klanten en ook persoonlijk ervaren. Een doel voor ogen en een helder inzicht in je (financiële) mogelijkheden geeft je dan houvast. 

Ik geef inzicht en advies en vervolgens gaan we het samen in een plan verwerken. Met de intentie dat je niet alleen jouw doelen voor later kunt behalen, maar ook beter voorbereid bent om ingrijpende gebeurtenissen het hoofd te kunnen bieden. Belangrijk daarbij is om niet uit het oog te verliezen op welke wijze je ook  (financieel) zoveel mogelijk kunt genieten van het leven zoals jij dat graag wilt!

Dit wil ik bieden: een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met jouw levensstijl en situatie

En ik?

Zelf woon ik met mijn twee prachtige kinderen in Arnhem. Familie, vrienden en mooie reizen vind ik belangrijk: daar leef je uiteindelijk toch voor. Ik kijk graag naar allerlei sporten waaronder voetbal, Formule 1 en zelf ga ik graag hardlopen en bootcampen.

Wil je meer weten? Neem direct contact met mij op! 

Mijn motto is: het beste of goedkoopste plan bestaat niet, omdat je nooit weet wat het leven je brengt. Maar je kunt wel wijs omgaan met je situatie. Daarom: PlanWijs!